TAU T-One schuifpoortmotorWeergave:
TAU schuifpoortmotor 350T-One 5A, 230 volt, tot 500 kg
TAU schuifpoortmotor 350T-One 5A, 230 volt, tot 500 kg
(0)
€ 689,70
Prijs per stuk
Bekijk
TAU schuifpoortmotor 350T-One 8A, 230 volt, tot 800 kg
TAU schuifpoortmotor 350T-One 8A, 230 volt, tot 800 kg
(0)
€ 798,60
Prijs per stuk
Bekijk
TAU schuifpoortmotor 350T-One XLA, 230 volt, tot 1200 kg
TAU schuifpoortmotor 350T-One XLA, 230 volt, tot 1200 kg
(0)
€ 889,35
Prijs per stuk
Bekijk
Schuifpoortopener TAU 350T-one8BR
TAU schuifpoortopener 350T-One8BR, snel: 24 meter/minuut. 24 Volt, tot 800Kg.
(0)
€ 937,75
Prijs per stuk
Bekijk
Schuifpoortopener TAU T-ONE 3B
TAU schuifpoortopenerkit 350T-One kit 3B, 24 volt, tot 400 kg
(0)
€ 810,70
Prijs per stuk
Bekijk

Geautomatiseerde poorten met TAU T-one schuifpoortopeners

Heb je een poort bij jouw huis, bedrijf of ander gebouw? Wil je het openen en sluiten comfortabler maken? Dan zijn TAU T-one schuifpoortopeners iets voor jou. Het installeren van een schuifpoortopener kan je tijd en energie besparen terwijl het ook zorgt voor een veiliger gevoel rondom jouw eigendom.

Wat zijn TAU T-one schuifpoortopeners?

De TAU T-one schuifpoortopeners zijn automatische toegangssystemen die speciaal zijn ontworpen om jouw poort te bedienen. Deze apparaten zijn ideaal voor particulieren en bedrijven omdat ze makkelijk in gebruik zijn en eenvoudig toe te passen zijn bij verschillende poortmaten. De TAU T-one schuifpoortopeners staan bekend om hun robuustheid en duurzaamheid en bieden bewezen betrouwbaarheid op lange termijn.

Voordelen van TAU T-one schuifpoortopeners

  1. Comfort: TAU T-one schuifpoortopeners maken het je gemakkelijk om de poort zonder fysieke kracht te openen en sluiten. Na een druk op de knop gaat het vanzelf.

  2. Veiligheid: Automatische schuifpoortopeners werken vaak met sensoren die detecteren wanneer iemand of iets in de buurt van de poort is. Dit helpt om ongelukken te voorkomen en beschermt jouw eigendom tegen ongeautoriseerde toegang.

  3. Beveiliging: TAU T-one schuifpoortopeners bieden een extra beveiligingslaag. Het systeem vergrendeld zich als de poort gesloten is.

  4. Investering: Een automatisch schuifpoortsysteem kan de waarde van jouw woning verhogen omdat het duidelijk aangeeft dat je rekening houdt met comfort, veiligheid en beveiliging. Daarnaast is deze investering de moeite waard, aangezien het systeem lang meegaat en zeldzaam gerepareerd hoeft te worden.

FAQ's

1. Zijn schuifpoortopeners van TAU T-one voor alle poorttypen geschikt?

Het brede gamma TAU T-one schuifpoortopeners zorgt er voor dat voor elk type schuifpoort een motor te vinden is of ze gemaakt zijn van metaal, hout of ander materiaal.

2. Hoe lang duurt de installatie?

De tijd die nodig is voor de installatie hangt af van de grootte van jouw poort en of er nieuwe tandracks geinstalleerd moeten worden en welke accessoires.

3. Kan ik het apparaat op afstand bedienen?

Ja, de TAU T-one schuifpoortopeners worden geleverd met afstandsbediening. Ook zijn sleutelschakelaars, codeklavieren, drukknoppen en dergelijke mogelijk. Of bediening via gsm of wifi.

Conclusie

Als je op zoek bent naar gemakkelijke toegang tot jouw woning, bedrijfspand of ander gebouw voor veiligheid en beveiliging terwijl je de woningwaarde verhoogt, dan zijn TAU T-one schuifpoortopeners een goede oplossing. Hun duurzaamheid en betrouwbaarheid staan garant voor jarenlang probleemloos gebruik. Dus twijfel niet langer en overweeg de voordelen van TAU T-one schuifpoortopeners vandaag nog!